Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

2016 YGS Sınav Sonuçları Açıklanıyor

13 Mart 2016 Pazar Günü yapılan YGS sınav sonuçlarının açıklanması için ÖSYM resmi internet sitesinden açıklama geldi. YGS Sınav Sonuçlarını içeren tüm detaylar konusundaki haber yazımızı takip edebilirsiniz.

2016 YGS Sınav Sonuçları Açıklanıyor
Aslan Özdemir
13 Mart 2016 21:55

2016 YGS Sınav Sonuçları Açıklanıyor

Ülke çapında 13 Mart 2016 tarihinde gerçekleşen YGS ( Yükseköğretime Geçiş Sınavı) soru kitapçıkları sınavdan iki gün sonra ÖSYM’nin kendi İnternet sitesinden yayınlanarak sınava giren birçok öğrenciye ulaştırılacağı duyurulmuştu. Artından YGS Sınav Sonuçları açıklamasının ise yine aynı resmi kanal açıklaması ile 25 Mart 2016 tarihinde yapılacağı duyuruldu.

Hayrettin Kaya

YGS Sınav Sonuçları belirlendikten sonra öğrencilerin büyük bir çoğunluğu ise yine okullarda görevli olan rehber öğretmenler aracılığı ile yeni yerleşimlerindeki tercihlerini belirleyecekler. Yapılan sınav öncesinde hedef alınan belirlemelere göre kişilerin birçok Üniversite kayıtları gerçekleşecek. Ancak yapılacak olan seçimler sonucunda yerleştirmelerin yine özel bir detay içermesi bu sene yeni yapılan sistem içinde yer alıyor. YGS Sınav Sonuçları için öğrencilerin 25 Mart gününü beklemeleri gerekiyor. Hazırlanan özel sistem içinde tüm duyurular bugün içinde detaylı bir şekilde yapılacak. Sorulara ait sınav kitapçıklarının paylaşımı ise sınavdan iki gün sonra yapılacağından çoğunluğun kendi ölçümlerini rahatlıkla yapabileceği, kazanıp kazanamayacakları konusunda bir bilgiye sahip olacağı da öngörüler arasında yer alıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.