Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Apple, iPhone 5se ve iPad Air 3 önceden alınamayacak

Apple, iPhone 5se ve iPad Air 3 satışlarının aksamaması adına önceden alım derhal kapatılacak.

Apple, iPhone 5se ve iPad Air 3 önceden alınamayacak
Aslan Özdemir
13 Şubat 2016 17:12

Apple, iPhone 5se ve iPad Air 3 satışlarının aksamaması adına önceden alım derhal kapatılacak.

Hayrettin Kaya
Apple’ın Mart etkinliğine sayılı günler kala sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Şirkete yakınlığı ile bilinen kaynaklardan 9to5mac 15 Martta düzenlenecek etkinlik ve tanıtılacak cihazlar hakkında önemli bilgiler paylaştı.

 

Habere göre Apple 15 Mart tarihinde 4 inç ekran boyutuna sahip iPhone 5se modelini ve iPad Air’in 3. jenerasyonunu resmiyete kavuşturacak. Bu etkinliği önemli kılan şey ise cihazların ön siparişe açılmadan satışa sunulacak olması. Genellikle tanıtımın ardından 1-2 hafta ön siparişleri toplayan şirket bu kez direk satış planlıyor. Bu stratejinin olumlu geri dönüş alması halinde Apple’ın ön siparişlerden tamamen vazgeçeceği de iddialar arasında.
>>iPhone 5se üç farklı renk seçeneğiyle birlikte gelecek 
İddiaya göre 15 Marttaki duyurunun ardından 18 Martta ürünler ABD pazarında raflardaki yerini almış olacak. ABD’de erken satış diğer ülkelerde de benzer bir durumu tetikleyecektir, bu durumda 4 inçlik yeni iPhone modelinin ve iPad Air 3’ün ülkemizde de tahmin edilenden daha erken satışa sunulacağını söyleyebiliriz.
Makalede ayrıca Apple Watch için de bir güncelleme geleceği iddia edilmiş. Akıllı saatin farklı tasarım ve kayış seçenekleriyle yenilenmesi bekleniyor, diğer yandan saatin işletim sistemi WatchOS’da etkinlik gününde güncellenecek.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.