Dolar 32,3745
Euro 35,0121
Altın 2.324,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Asilder’den Muhteşem Organizasyon !

Kısa adı ASİLDER olan Ankara Sinop İli İlçeleri Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, düzenlemiş olduğu yemekli toplantıda, Siyaset, Bürokrasi ve İş dünyasını bir araya getirdi.

Asilder’den Muhteşem Organizasyon !
Aslan Özdemir
25 Mayıs 2016 13:05
Kısa adı ASİLDER olan Ankara Sinop İli İlçeleri Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, düzenlemiş olduğu yemekli toplantıda, Siyaset, Bürokrasi ve İş dünyasını bir araya getirdi.
18 Mart 2015 Kuruluş tarihinden itibaren,yoğun çalışmalarına aralıksız devam eden ve ilklere imza atan ASİLDER yine çok anlamlı ve güzel bir etkinliği gerçekleştirdi. İşletmeciliğini Sinoplu hemşehrimizin yaptığı Ankara Beştepe WONDERS POLL tesislerinde; Siyaset,İş dünyası ve Bürokrasi olmak üzere Federasyon, Sivil Toplum Kuruluşlarının da katıldığı yemekli toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı, 24. Dönem Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, Bayındırlık Ve İskan eski Bakanı Yaşar TOPCU, Sinop Eski Valisi Dr. Ahmet CENGİZ,Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI, Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer ŞİMŞEK, Dikmen Belediye Başkanı Saim İSTANBULLU, Daire Başkanları, Birim Müdürleri, Federasyon Başkanları, Sendika Başkanları, Sinoplu İş Adamları,Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Heyetleri, ASİLDER’e gönül vermiş olan neferleri ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı görüldü. Geceye davetli olan fakat katılımlarını gerçekleştiremeyen Sinop Valisi DR.Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA, İstanbul Milletvekili, CHP Grup Başkan Vekili Engin ALTAY, CHP Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin ÜNAL telgraflarını ileterek, ASİLDER Genel Başkanı Kenan GÜLLÜ’yü kutladılar.
  Sunuculuğunu Kanal 5 TV Program Yapımcısı Nurdan KIZILAY hanımefendinin üstlendiği gecede, program önce Kokteyl, daha sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Alkışlar eşliğinde kürsüye davet edilen ASİLDER Genel Başkanı Kenan GÜLLÜ, ASİLDER kurulduğu günden bu yana yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili salonu bilgilendirdi.Bir yılda 100 tane program yaptıklarını, bir o kadar da toplantılar yapıldığını, hedeflerinin büyük olduğunu ve bundan sonraki süreçte de çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğini ifade etti. Katılımcılara teşekkür eden ASİLDER Genel Başkanı: ”Sevdamız, Aşkımız Sinop; Hedefimiz Büyük Türkiye Cumhuriyeti” diyerek sözlerini tamamladı. Gecede Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY, Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Eski Sinop Valisi  DR.Ahmet CENGİZ ve diğer katılan Belediye Başkanları gecede konuşma yaparak,programı düzenleyen ASİLDER’i kutladılar. Gecenin katılımcılarından Fatmanur DEMİRCAN, Sinop adlı şiiri seslendirdi. Belediye Başkanlarına plaketleri takdim edildi.
ASİLDER Genel Başkanı Kenan GÜLLÜ, 11 Haziran 2016 tarihinde yine aynı adreste olacak olan ASİLDER İftar Yemeğine, tüm katılımcıları davet etti.
Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.