Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Diriliş Ertuğrul Zirveyi Bırakmıyor, Diriliş Ertuğrul Son Bölüm Yayınlandı mı?

Diziler arasında yapılan reyting araştırmasına göre Diriliş Ertuğrul zirveyi bırakmıyor.. PekiDiriliş Ertuğrul yeni bölümde neler oldu? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm detayları haberimizde..

Diriliş Ertuğrul Zirveyi Bırakmıyor, Diriliş Ertuğrul Son Bölüm Yayınlandı mı?
4 Şubat 2016 18:51

DİZİ / AYANCIKGAZETESİ – Diziler arasında yapılan reyting araştırmasına göre Diriliş Ertuğrul zirveyi bırakmıyor.. PekiDiriliş Ertuğrul yeni bölümde neler oldu? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm detayları haberimizde..

Zirvenin sahibi yine Diriliş Ertuğrul! Dün akşam TRT1’de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi, TOTAL, AB ve ABC1 izleyici gruplarında en çok izlenen program sıralamasında ilk sırada yer aldı.

TOTAL, AB ve ABC1 izleyici gruplarında güncel reyting sonuçlarına göre 3 Şubat tarihinde en çok izlenen program; dün akşam TRT1’de 44. bölümü yayınlanan Diriliş Ertuğrul oldu.

Çarşamba günü yayınlanan programlar arasında zirvede yer alan “Diriliş Ertuğrul”, TOTAL izleyici grupları sıralamasına göre; Star TV’de ekrana gelen Kara Sevda, “Fatih Portakal’la Fox Ana Haber”, Kanal D’de ekrana gelen “Poyraz Karayel” ve “Diriliş Ertuğrul Özet” izledi.

Diziyi AB’de; “Diriliş Ertuğrul Özet”, Kanal D’de ekrana gelen “Poyraz Karayel”, Star TV’de ekrana gelen Kara Sevda ve “Fatih Portakal’la Fox Ana Haber” takip etti.

Diriliş Ertuğrul 45. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam 44. son bölümü ile ekrana gelen Diriliş Ertuğrul’da heyecan dolu dakikalar yaşandı. Sungur Tekin’in gelişi ile obada işler değişti. İşte Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı ve dahası..

Ekranların merakla beklenen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam son bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Diriliş Ertuğrul’da heyecan yine doruklardaydı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir çıkış yakalayan Diriliş Ertuğrul 44. son bölümü ile yine zirveye oturmayı başardı. Son bölümün hemen ardından ekrana gelen Diriliş Ertuğrul 45. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. İşte Diriliş Ertuğrul son bölümü ve yeni bölüm fragmanı..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Diriliş Ertuğrul’da Sungur Tekin’in gelişi nasıl bir etki meydana getirecektir?

Ertuğrul abisi Sungur Tekin’in gönderdiği haber üzerine Noyan’ın ordusuna yapılacak baskına katılmayarak kervansaraya gitmiştir. Gündoğdu’nun yönettiği operasyonla Moğol birliğine büyük bir darbe vurulmuş, inleri başlarına yıkılmıştır. Her iki oba beyleri ve alplerinin birlikte gerçekleştirdiği bu baskın, obada büyük bir çoşku meydana getirmiştir..

Diğer yandan Ertuğrul yaralanan abisi Sungur Tekin’i obaya geri getirmiştir. Yıllar sonra obaya dönen Sungur Tekin’in gelişi nasıl bir etki meydana getirecektir? Ağır yaralanan Sungur Tekin kurtulabilecek midir? Uzun bir zamandan sonra oğluna kavuşan Hayme Ana’nın tepkisi ne olacaktır? Bütün olanlara rağmen mücadelesine devam eden Noyan’nın yeni planı nedir? Obada planları için Noyan’a yardım eden kişi kim? Obada büyük bir deprem etkisi meydana getirecek olay nedir? Hamza, Gündoğdu’ya Sungur Tekin’le ilgili hangi sırrı söyler? Kolyenin peşine düşen Selcan’ın yeni hamlesi ne olacaktır? Gümüştekin ve Aytolun’un uç beyliği için atacakları büyük adım nedir? Hayme Ana’nın otağını bekleyen tehlike nasıl gün yüzüne çıkacaktır?

Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 44. Bölümde.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.