Dolar 32,5069
Euro 34,9330
Altın 2.437,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Leyla Lydia Kiralık Aşk Dizisine İstifa Etti

Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde yer alan Leyla Lydia şok bir karar doğrultusunda diziden ayrılma kararı aldı. Müthiş rollere sahip olan Leyla Lydia’in neden ayrıldığı bilinmiyor. Bir çok önemli oyuncularla beraber rol alan Leyla Lydia dizi arkadaşlarıyla vedalaşarak ayrıldı.

Leyla Lydia Kiralık Aşk Dizisine İstifa Etti
10 Şubat 2016 20:27

Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde yer alan Leyla Lydia şok bir karar doğrultusunda diziden ayrılma kararı aldı. Müthiş rollere sahip olan Leyla Lydia’in neden ayrıldığı bilinmiyor. Bir çok önemli oyuncularla beraber rol alan Leyla Lydia dizi arkadaşlarıyla vedalaşarak ayrıldı.

LEYLA LYDİA TUĞUTLU KİMDİR?

1989 tarihinde Berlin’ de doğdu. Babası Türk olan Tuğutlu’ nun annesi ise bir Alman. Leyla, İlk okula Türkiye’ de başladıktan hemen sonra piyano dersleri almaya başladı. Şu an en çok merak edilen sorulardan biri de Leyla Lydia Tuğutlu nereli? Bu soruları haberimizde yanıtlamaya çalışacağız. Tuğutlu Berlin’ de dünyay geldi.Daha sonra onservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. Beş yıl gibi bir süre müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre zarfında ayrıca bir model ajansında da çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığı dönemde konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve foto modelliğe başladı. Tuğutlu halen daha İstanbul Üniversitesi’nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir ve Türkçe, İngilizce Almanca dillerini bilmektedir. Tuğutlu, televizyon kariyerine bir diziyle başlamış. Es-Es Dizisi’ nde İrem karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’ nun kızkardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırmıştır.

Tuğutlu, Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye’ nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton takmıştı. Tuğutlu, 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye’ yi Güney Afrika’ nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti ve 2005 senesinde Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006′ da Çin’ de yapılan Miss Tourism Queen International’ da ‘ Princess ‘ ödülüne layık görüldü. Ayrıca Tuğutlu, Fashion TV Moda Oskarları 2007’ de “Gelecek vaad eden model” seçilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.