Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Nurseli İdiz Hayatının Sırlarını Anlattı

Son yıllarda ekranlarda pek görülmeyen ve İlişki Durumu Karışık adlı dizi ile tekrar televizyon ekranlarında dönüş yapan Nurseli İdiz hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Nurseli İdiz Hayatının Sırlarını Anlattı
Aslan Özdemir
18 Mart 2016 11:02

Magazin dünyasının en önemli programlarından olan Renkli Sayfalar programına misafir olan ve sorulan sorulara açık yüreklilikle cevap veren Nurseli İdiz hayatına dair önemli bilgileri paylaştı.

Hayrettin Kaya

Eşini çok sevdiğini fakat hiçbir zaman aşık olmadığını söyleyen Nurseli İdiz hayatta da aşk duygusunu hiç yaşamadığını belirtti. Hakkında çıkan dedikoduları sert bir dille yanıtlayarak yalanlayan Nurseli İdiz hiçbir zaman evli bir adama bakmadığını ve bakmayacağını söyledi.

Gündemde Meryem Uzerli ilgili ilgili yer alan iddiaların da sorulması üzerine genç oyuncuya destek veren Nurseli İdiz, Meryem Uzerli üzerinde basın tarafından çok baskı uygulandığını ve oyunculuk dünyasında çok yeni olan Meryem Uzerli’nin zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Bugüne kadar iki dizi projesinde ve bir sinema filminde yer alan Meryem Uzerli’nin bu açıdan çok daha farklı projelerde yer alarak de deneyim kazanması gerektiğini söyleyen Meryem Uzerli, bu bakımdan yapılanların Meryem Uzerli’ye haksızlık olduğunu söyledi.

Dizilerin reyting oranlarının oyuncular ile bağdaştırılmaması gerektiğini söyleyen Nurseli İdiz dizilerin reyting alamamasında pek çok etkenin yer aldığını söyledi. Dizinin yayınlandığı gün, saat ve aynı saatte diğer kanallarda olan programların reytingde çok önemli olduğunu söyleyen Nurseli İdiz oyuncu kadrosunun çok iyi olmasına karşın dizideki senaryonun güçlü ve zayıf olmasının reytingleri etkilediğini ve bu durumun da sadece oyuncuların suçu olmadığını belirtti.

Hayatında rahat bir dönem yaşadığını söyleyen Nurseli İdiz 5.5 trilyonluk borcunu zor bir şekilde ödediğini fakat artık çok rahat olduğunu söyledi. Pek çok mülkünü borcunu ödemek için satmak durumda kalan Nurseli İdiz sağlığı olduğu sürece oyunculuk mesleğini sürdüreceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.