Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

O Ses Türkiye 2016 Finaller Kim Kazandı? Kim Birinci Oldu

O Ses Türkiye 2016 ‘da final haftası tüm heyecanıyla devam ediyor. Tv8’de yayınlanan O Ses Türkiye Finaller, Düellolar ve Performansları ile devam ederken kim kazandı, kim elendi merak konusu oldu.

O Ses Türkiye 2016 Finaller Kim Kazandı? Kim Birinci Oldu
Aslan Özdemir
1 Şubat 2016 01:06

O Ses Türkiye 2016 ‘da final haftası tüm heyecanıyla devam ediyor. Tv8’de yayınlanan O Ses Türkiye Finaller, Düellolar ve Performansları ile devam ederken kim kazandı, kim elendi merak konusu oldu.

Hayrettin Kaya

Heyecanlı O Ses Türkiye maraton unda sona gelindi. Bu gece düzenlenen O Ses Türkiye Final bölümünde yarışma birincisi seçildi. 2 Şubat Salı akşamı O Ses Türkiye’nin finalinde yarışan Aziz ve Emre’nin muhteşem performansları ile gecenin sonunda 2016 O Ses Türkiye birincisi belli oldu.

Finale kalan dört isimden Türkan, Tankurt, Aziz ve Emre ile performanslarını sergiledi. Dört isimden geriye iki isim kaldı. Aziz Kiraz ve Emre Sertkaya arasında geçen final heyecanında kazanan belli oldu.

Tv8 de yayınlanan ve reyting rekorları kıran yarışma O Ses Türkiye’nin bu sezon ki finali 2 Şubat 2016 Salı akşamı Tv8 ekranlarında canlı yayınlandı. Ve Acun O Ses Türkiye’nin şampiyonunu açıkladı. İşte O Ses Türkiye’nin birincisi,

2016 O Ses Türkiye Birincisi Emre Sertkaya Oldu…
Bu senenin şampiyonu Gökhan ve Hakan oldu…

*********

İzlenme rekorları kıran “O Ses Türkiye” de 31 Ocaktan itibaren Canlı Yayın Finaller ile başlıyor. Birbirinden güzel seslerin yarıştığı O Ses Türkiye de 2. Tur, Düelloları ve Çapraz Düelloları geçerek jürilerin takımında yer alan yarışmacılar artık Final düelloları ile rakibini elemeye çalışacak.

Final haftasında bir jürinin yarışmacısı ile başka bir jürinin yarışmacısı karşılıklı olarak düello yapacaklar. Düello sonunda stüdyoda bulunan seyirciler oylama yapacak ve düellonun kazananı ilan edilecek. Final Düelloları, performansları ve kazananları gundemdenevarki.com farkıyla anında sizlere sunulacaktır.

O Ses Türkiye Finaller Jüriler ve Takımları

Ebru Gündeş’in Takımı (4): Tankurt Manas, Busegül Yalçın, Onur Baytan, Ercan Tok

Murat Boz’un Takımı (2): Ali Mert Habipoğlu, Berkin Bekret

Hadise’nin Takımı (1): Aziz Kiraz

Gökhan Hakan’ın Takımı (6): Yusuf Yüksek, Tamay Özaltun, Türkan Kürşad, Ali Dağaşan, Alpaslan Adsay, Emre Sertkaya

Çeyrek Final Düelloları

31 Ocak 2016 Emre Sertkaya – Busegül Yalçın – Yusuf Yüksek Çeyrek Final Düellosunda karşılaştı. Düellonun kazananı Gökhan Hakan ve Ebru Gündeş takımından Emre Sertkaya ve Busegül Yalçın oldu.

Ali Dağaşan – Ercan Tok – Ali Mert Habib Çeyrek Final Düellosunda karşılaştı. Düellonun kazananı Gökhan Hakan ve Murat Boz takımından Ali Mert Habib ve Ali Dağaşan oldu.

Aziz Kiraz – Onur Baytan – Alpaslan Adsay Çeyrek Final Düellosunda karşılaştı. Düellonun kazananı Gökhan Hakan ve Hadise takımından Alpaslan Adsay ve Aziz Kiraz oldu.

Berkin Bekret – Türkan Kürşad – Tankurt Manas – Tamay Özaltun Çeyrek Final Düellosunda karşılaştı. Düellonun kazananı Ebru Gündeş ve Gökhan Hakan takımından Tankurt Manas ve Türkan Kürşad oldu.

O Ses Türkiye’de Yarı Final Grupları Belli Oldu

Tankut Manas

Ali Mert Habipoğlu

Ali Dağaşan

Türkan Kürşat

—————————

Emre Sertkaya

Alpaslan Adsay

Busegül Yalçın

Aziz Kiraz

MURAT BOZ FİNALE KALAMADI

Murat Boz’un takımından kimse kalmadığı için ünlü şarkıcı finali göremedi.

Yarı finalin ilk turunda elenen isimler Busegül Yalçın ve Ali Mert Habipoğlu oldu.

YORUMLAR

  1. Acun dedi ki:

    Acun

    1. Acun dedi ki:

      Kim birinci olacak

    2. Acun dedi ki:

      Naber Acun napıyorsun ben (survivura) gelmek istiyorumda ama gelirsemde ünlüler takımına gelirim günülüler diğil.Bumesajıma lütfen cevap ver.

  2. Acun dedi ki:

    Cevap ?????

  3. Acun dedi ki:

    Offf acun yaaa cevap ersene.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Acunum benim♥♥♥♥♥♥♥

  4. Acun dedi ki:

    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  5. Acun dedi ki:

    (Survivurun )üdülü kaç bin $

  6. Acun dedi ki:

    لش موجواب؟؟؟؟