Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Samsung Galaxy S6 Edge Plus’da En Sık Yaşanan Sorunlar Ve Çözümleri

Samsung Galaxy S6 Edge Plus’da en sık yaşanan sorunlar nedeniyle telefon kullanıcıları eleştirilerde bulunuyor. Samsung S6 Edge Plus sorunları ve çözümleri nelerdir?

Samsung Galaxy S6 Edge Plus’da En Sık Yaşanan Sorunlar Ve Çözümleri
Aslan Özdemir
1 Mayıs 2016 01:08

Samsung Galaxy S6 özellikle sıra dışı tasarımı nedeniyle kullanıcılar tarafından çok beğenilen bir telefonken ekranın küçüklüğü ufak çaplı bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Ekranın küçüklüğüne çözüm olarak 5.7 inç ekran büyüklüğü ile S6 Edge Plus sürümünün çıkmış olması da özellikle telefon kullanıcılarının ilgisini çeken bir alternatif olmuş durumda. Bu kadar mükemmel bir cihazın da bazen sorunlar çıkarabiliyor olması ününe gölge düşürüyor olsa da Samsung güncelleme ile bu sorunların tamamını çözeceğini ileri sürüyor. Samsung Galaxy S6 Edge Plus’da en sık yaşanan sorunlar ve çözümleri konusunda en azından yeni güncelleme gelene kadar size yardımcı olacak birkaç sorunu yakından inceledik.

Hayrettin Kaya

Menü Butonu Sorunu

Samsung Galaxy S6 Edge Plus’da en sık yaşanan sorunlar ve çözümleri konusunda belki de Samsung sitesinde en sık rastlanan şikayet menü butonunun çalışmıyor olması. Ekran üzerinde iki ayrı menü butonu bulunması bazı programlarda özellikle hangisini algılayacağını seçemediği için böyle bir sorun ortaya çıkarıyor. Ancak bu sorunla baş etmenin çok pratik bir yolu bulunmakta. O da çalışmayan, hata veren uygulamaları güncellemek. Genelde güncelleme için onay isteyen programlarda bu sorunla karşılaşıldığından Google Play kontrol edilmeli ve varsa yeni sürüm güncelleme gecikmeden yüklenmelidir.

Hızlı Ayarlar Sorunu

Telefonun üst kısmında bulunan hızlı ayarlar menüsü aracılığı ile ayarlar sekmesine hızlı bir ulaşım isteyen kullanıcıların en şikayetçi oldukları konu ise bazen görülen bir ayarın bazen görünmemesi. Daha net anlatmak gerekirse kimi zaman açıldığında 10 özelliğe ulaşabildiğinizi varsayarsak bazen sadece 8 özellik görülebiliyor. Bu sorunun farkında olan Samsung kendi içerisindeki market uygulamasında bunun çözümünü sunmakta. Quick Panel Restore adındaki uygulamanın indirilmesi bu sorunu tamamen ortadan kaldırmakta.

Hızlı Şarj Sorunu

Samsung Galaxy S6 Edge Plus kullanıcılara 90 dakika gibi kısa bir sürede cihazın tamamen şarj olacağı garantisini veriyor. Ancak bazen bu gerçekleşemiyor. Bu durumun çözümü ise şarj kablonuzda. Kablonuzda ya da adaptörünüzde bir sorun varsa hızlı şarjın yapılamayacağı, bunların değiştirilmesi halinde ise sağlıklı bir hızlı şarj deneyimi yaşayabileceğiniz konunun uzmanları tarafından öneriliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.