Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.297,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop Belediyesi Gelir Takip Şefi Yeni Görevine Başladı

Sinop’un Boyabat İlçesi İcra Müdürü Metin Güner, Sinop Belediyesi’nde Gelir Takip Şefi olarak yeni görevine başladı.

Sinop Belediyesi Gelir Takip Şefi Yeni Görevine Başladı
Aslan Özdemir
28 Mayıs 2016 10:19

Sinop’un Boyabat İlçesi İcra Müdürü Metin Güner, Sinop Belediyesi’nde Gelir Takip Şefi olarak yeni görevine başladı.

Hayrettin Kaya

Sinop Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Takip Şefliği görevine atanan Metin Güner, memuriyet hayatına 2008 Yılında Adalet Bakanlığı bünyesinde Ordu Ağır Ceza Mahkemesi Katibi olarak başladı. 2009 Yılında girdiği İcra Müdürlüğü ve Müdür Yardımcılığı Sınavını kazanarak, Sinop İcra Müdür Yardımcısı olarak atandı. Sinop’ta yaklaşık olarak dört yıl görev yaptıktan sonra sırasıyla 2013 Yılında Sinop Türkeli İlçesi İcra Müdürü, 2015 Yılı Ağustos Ayı’nda da Boyabat İlçesi İcra Müdürü olarak atandı.

Sinop Barosu avukatlarından Ayşegül (Koca) Güner ile evli ve bir çocuk sahibi olan Metin Güner, bazı ailevi mazeretleri nedeniyle Boyabat İcra Müdürlüğü’nü bırakarak, Sinop Belediye Başkanlığı bünyesinde Gelir Takip Şefi olarak göreve başladı.

Metin Güner; bugüne kadar Adalet Bakanlığı bünyesinde sürdürdüğü başarılı çalışmalarının, bundan sonra da Sinop Belediye Başkanlığı bünyesindedevam edeceğini belirterek,”Amacım; Sinop Belediyesi’nin tahsil edilemeyen alacakları üzerinde yoğunlaşmak olacaktır” dedi.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül de bu konuda yaptığı açıklamada,”Biz; değerli Sinop halkının Belediye’ye olan borçlarını sıkıntıya düşmeden ödeyebilmeleri için elimizden gelen her türlü kolaylıkları gösteriyoruz. Buna rağmen, maalesef halen borçlarını ödememekte ısrar edenler ve bunu alışkanlık haline getirenler de olabiliyor. İşte bu durumda, borcunu düzgün bir şekilde ödeyenlerle ödemeyenleri ayırt etmek ve Belediye’nin alacakları üzerinde yoğunlaşmak üzere, Metin Güner adlı arkadaşımız Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Takip Şefi olarak yeni görevine başlamıştır. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Hikmet Kurada / Sinop

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.