Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Sony Xperia Z5 Türkiye’de Satışa Sunuldu! Yeni Xperia Z5 Özellikleri ve Fiyatı Sizi Şaşırtacak

Geçen yıl tanıtımı yapılan ve Berlin’de büyük ilgi toplayan Sony Xperia Z5 akıllı telefonu Türkiye’de satışa sunulmak için gün sayıyor. Muhteşem özellikleri ve fiyatıyla herkesi merakta bırakan Sony Xperia Z5 için şimdiden siparişler verilmeye başlandı. Bu telefon ile yeni tanışacak olanlar Xperia Z5 özelliklerini, güncellemelerini ve fiyatını merak ediyor.

Sony Xperia Z5 Türkiye’de Satışa Sunuldu! Yeni Xperia Z5 Özellikleri ve Fiyatı Sizi Şaşırtacak
Aslan Özdemir
7 Şubat 2016 20:35

Geçen yıl tanıtımı yapılan ve Berlin’de büyük ilgi toplayan Sony Xperia Z5 akıllı telefonu Türkiye’de satışa sunulmak için gün sayıyor. Muhteşem özellikleri ve fiyatıyla herkesi merakta bırakan Sony Xperia Z5 için şimdiden siparişler verilmeye başlandı. Bu telefon ile yeni tanışacak olanlar Xperia Z5 özelliklerini, güncellemelerini ve fiyatını merak ediyor. İşte detaylar…

Hayrettin Kaya

Geçtiğimiz yıl Berlin’de düzenlenen IFA 2015’te duyurulan Sony Xperia Z5 ailesi için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi OTA üzerinden yayınlanmaya başlanacak. Haberimizin kaynağı Facebook üzerinden yayın yapan “Sony Xperia Ailesi” olarak kapalı bir grup.

Xperia Z5 için Marshmallow güncellemesi

Güncelleme henüz Xperia Z5 Compact ve Xperia Z5 Premium modelleri için henüz gündemde yok. Ancak Xperia Z5 için Marshmallow güncellemesi şu an bile telefonunuza gelmiş olabilir. Eğer Sony Xperia Z5 kullanıyorsanız, güncellemeleri kontrol etmek için; Ayalar > Telefon hakkında > Yazılım güncelleme sekmesini kontrol etmenizi öneriyoruz.

Dünya genelinde Xperia Z5 için Marshmallow güncellemesi ilk olarak Türkiye’de başlayacak gibi duruyor. Çünkü OTA (over the air) sunucularına Xperia Z5 için Android 6.0 Marshmallow dosyaları yüklenmeye başlandı. Bu da demek oluyor ki kısa bir süre sonra OTA üzerinden güncelleme dağıtıma çıkacak. Artık sırada Xperia Z3 ailesi olduğunu belirtelim. Ancak Z3’ten önce Z3+ modeline güncelleme verilecek. Sony tarafında bu hafta güncelleme konusuyla geçti. Geçtiğimiz gün Xperia M4 Aqua modeline Marshamllow sürümü geleceği resmi olarak doğrulanmıştı.

Not: Bu bilgi ülkemizdeki Xperia kullanıcı kulüplerinde paylaşıldı. Bazı yabancı kaynaklar şu an güncellemenin yayınladığını iddia ediyor ancak bu bir çeviri hatası.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.