Dolar 32,3157
Euro 35,1159
Altın 2.292,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Türkeli’de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Düzenlendi

Sinop’un Türkeli ilçesinde Hayat boyu öğrenme, halk eğitimi planlama ve işbirliği komisyonu toplantısı düzenlendi.

Türkeli’de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Düzenlendi
Aslan Özdemir
29 Ocak 2016 15:07

Sinop’un Türkeli ilçesinde Hayat boyu öğrenme, halk eğitimi planlama ve işbirliği komisyonu toplantısı düzenlendi.

Hayrettin Kaya

Toplantıda konuşma yapan İlçe Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Meral Özertürk, kursların işleyişi ile ilgili olarak istatistiki bilgi, mevcut durum analizi, geleceğin planlanmasını içeren sunumundan sonra kuruma yapılan kursiyer taleplerinin dağılımını değerlendirerek, tespit ettiği ilçe ihtiyaçlarına yanıt verecek kurslar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda söz alan kurum müdürleri, halk eğitim bünyesinde açılabilecek kurslarla ilgili görüşlerini iletti.
Kaymakam Aydın Göçer yaptığı konuşmada, arıcılık kurslarının İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde görevli veteriner hekimleri tarafından verilebileceğini belirterek, “Aynı zamanda halk eğitim bünyesinde yaz kursları, yüzme, cankurtaranlık kursları açılması gerekir. Resim geliştirme kursları da müdürlüğümüz bünyesinde açılabilir. Bu alanlarda insanları eğitmek, öğretmek gerekir. El sanatları kurslarında çok istekliyim, ahşap oymacılığı, kıl testere kursları olsun, hatta beni bile yazmanızı istiyorum bu kurslara. Ayrıca ilçemizin bir halk oyunları ekibi yok, bu alanda kısa süre içerisinde bir çalışma yaparak, halk oyunları kursu ve ekibinin kurulmasını istiyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.