Dolar 34,0202
Euro 38,0463
Altın 2.831,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Vali Özarslan’dan Ayancık Ziyareti

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Ayancık’ta bir takım ziyaretlerde bulundu.

Vali Özarslan’dan Ayancık Ziyareti
2 Ağustos 2024 20:45

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Ayancık’ta bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik ve Belediye Başkanı Hayrettin Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Vali Özarslan, ilçenin genel durumu, ulaşım, güvenlik, eğitim, sağlık, tarım ve sosyal yardımlar gibi temel kamu hizmetleri ve ilçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ayancık Kaymakamlığı makamında kurum amirleri ile bir araya gelen Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, ardından Cevizli Mahallesinde bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya geldi. Cevizli Mahallesi Muhtarı Faruk Altunel, mahalle esnafı ve vatandaşlarla görüşen Özarslan, mahallenin genel durumu hakkında bilgiler alarak vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Özarslan'dan Ayancık Ziyareti

HASTANE ZİYARETİ

Özarslan, beraberindeki heyet ile birlikte yapımı tamamlanan Ayancık Devlet Hastanesi ek binasını inceledi. İnşaatı devam eden Ayancık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında da bilgi aldı.

Vali Özarslan ayrıca köy yollarında devam eden asfaltlama çalışmaları ile Tarakçı köyünde hizmete açılan Tomruk deposunu da yerinde inceledi. Ayancık Keten Dokumaları ve Yöresel Nakışları Alanında Kültürel Miras Taşıyıcısı olan Asuman Yılmaz ve annesi Yaşar Yıldız’ın evine konuk olduktan sonra ilçeden ayrıldı.

Vali Özarslan'dan Ayancık Ziyareti

Vali Özarslan'dan Ayancık Ziyareti

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.