Dolar 34,2824
Euro 37,2038
Altın 2.979,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 14°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
14°C
Hafif Yağmurlu
Cum 14°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Kaymakamlıktan Vatandaş Memnuniyet Anketi

Ayancık’ta kamu hizmetlerinin kalitesini değerlendirmek ve vatandaş memnuniyetini ölçmek amacıyla anket düzenlendi.

Kaymakamlıktan Vatandaş Memnuniyet Anketi
15 Ekim 2024 18:56

Ayancık Kaymakamlığı, ilçedeki kamu hizmetlerinin kalitesini değerlendirmek ve vatandaş memnuniyetini ölçmek amacıyla bir anket düzenledi. Ankette, vatandaşların çeşitli kurumlardan aldıkları hizmetlerle ilgili memnuniyet seviyeleri tespit edilecek.

Vatandaşın Memnuniyeti Ölçülecek

İlçe Kaymakamı Ahmed Çelik, anket hakkında yaptığı açıklamada “Bu anket ile sizlerden aldığınız hizmetlerle ilgili geri bildirim almayı hedefliyoruz. Sonuçlar, daha kaliteli ve verimli hizmet sunmamız için yol gösterici olacaktır. Katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz.” dedi.

Hizmete Kolaylıkla Ulaşabildiniz mi?

Kaymakamlığın internet sitesinde yayınlanan ankette Yazı İşleri Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Devlet Hastanesi Başhekimliği, Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Merkezi, Halk Kütüphanesi, İlçe Müftülüğü, Malmüdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Kadastro Birimi, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Milli Emlak Şefliği, Sosyal Hizmet Merkezi, Orman İşletme Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü ve Liman Başkanlığı birimleri yer alıyor.

Ankette vatandaştan hizmet aldığı birimle ilgili çalışana kolaylıkla ulaşıp ulaşamadığı, personelden memnun kalıp kalmadığı, müracaat veya şikayetine yanıt alıp alamadığı, gerektiğinde kurum amirine kolaylıkla ulaşıp ulaşamadığı gibi sorulara cevap vermesi isteniyor.

Ankete, Ayancık Kaymakamlığı internet sitesindeki “Hizmetlerimiz” sekmesinden ulaşılabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.