Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 25°C
Açık
Sinop
25°C
Açık
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 20°C
Sal 22°C

Din Görevlileri Okuma Seferberliğinde Ön Saflarda

Ayancık Müftülüğü Din görevlileri, okuma seferberliğine devam ediyor.

Din Görevlileri Okuma Seferberliğinde Ön Saflarda
28 Eylül 2024 09:15

Ayancık Müftülüğü Din görevlileri, okuma seferberliğinde ön saflarda yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

İlçe Müftülüğünden yapılan açıkalmaya göre, bu önemli girişim kapsamında yapılan çalışmalar, hem dualarla destekleniyor hem de tüm halkın katılımıyla daha geniş bir kitlenin okuma alışkanlığı kazanması hedefleniyor.

Doğanlı Bölgesi Eylül Ayı Toplantısı Armutluyazı Köyü’nde Yapıldı

Okuma seferberliği kapsamında düzenlenen kitap müzakereleri, Doğanlı Bölgesi din görevlilerinin katkılarıyla devam ediyor. Eylül ayı toplantısı Armutluyazı Köyü Şabanoğlu Mahallesi Camisinde gerçekleştirildi. Bu toplantı ile din görevlileri, okuma alışkanlığının yaygınlaşması ve toplumun her kesiminde ilgi uyandırılması için büyük bir çaba sarf etmeye devam ediyor.

İki Yıldır Kesintisiz Devam Eden Proje

Yapılan açıklamada iki yılı aşkın süredir sürdürülen bu projenin, kesintisiz bir şekilde daha geniş kitlelere ulaşarak büyümeye devam
ettiği belirtildi. Din görevlileri, bu projeyle hem dini bilgilendirme hem de halkın kitap okuma alışkanlığını güçlendirme amacını taşıdıklarını belirtti. Projenin daha uzun yıllar başarıyla sürmesi ve halkın daha da bilinçlenmesi için çalışmaların devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.