Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 26°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
26°C
Parçalı Bulutlu
Sal 26°C
Çar 23°C
Per 24°C
Cum 24°C

Roblox Ne Zaman Açılır? Türkiye’de Roblox’un Açılma İhtimali Nedir?

Roblox, dünya çapında milyonlarca oyuncunun severek oynadığı bir oyundur. Roblox Türkiye’de ne zaman açılacak? Oyunun açılma ihtimali nedir? Detaylı ve basit anlatımla tüm sorularınızın cevabı burada!

Roblox Ne Zaman Açılır? Türkiye’de Roblox’un Açılma İhtimali Nedir?
26 Ağustos 2024 16:13

Roblox, dünya çapında milyonlarca oyuncunun severek oynadığı bir oyundur. Son zamanlarda çok gündem olmasının sebebi ise Türkiye’de yasaklanmış olmasıdır. Bu yüzden birçok Roblox kullanıcısı, Türkiye’de Roblox’un açılma tarihini soruluyor. Roblox ne zaman açılır bunu cevaplamadan önce Roblox yasağı ile ilgili detaylara bir gözatalım.

Roblox Neden Kapatıldı?

Roblox’un kapatılma nedeni genellikle güvenlik veya yasal düzenlemelerle ilgili. Bunun en net açıklaması şöyledir: “Roblox yasağı (Erişim engeli) çocukların istismarına neden olacak içerikler barındırmasıdır.” Bu durum, oyunun kapatılmasına neden oldu. Oyunun tekrar açılabilmesi için bu sorunun çözülmesi gerekmektedir.

Roblox Türkiye’de Ne Zaman Açılacak?

Roblox’un Türkiye’de ne zaman açılacağına dair kesin bir bilgi yok. Bu durum, Roblox’un kapatılma nedenine bağlıdır. Eğer gerekli düzenlemeler ve içeriklerdeki sorunlar halledilirse roblox tekrardan açılacaktır. Oyun geliştiricileri ve yetkililer, açılması konusunda görüşme sağlamaktalar. En son durumdan haberdar verilecektir.

Türkiye’de Roblox’un Açılma İhtimali Nedir?

Türkiye’de Roblox’un tekrar açılma ihtimali yüksek. Oyun, dünya genelinde çok popüler ve Türkiye’deki oyuncu sayısı da oldukça fazla. Bu yüzden, Roblox’un Türkiye’de tekrar erişilebilir hale gelebilir. Çünkü Instagram’da belirli sebeplerden dolayı kapatılmıştı. Ve gerekli anlaşma yapılarak tekrardan Instagram Türkiye’de erişime açıldı.

Roblox firması da içeriklerde gerekli düzenlemeleri yaparak tekrardan Türkiye’de Roblox’un açılmasını sağlayabilecektir.

Roblox Neden Türkiye’de Popüler?

Roblox, kullanıcıların kendi oyunlarını oluşturmasına ve diğer oyuncularla paylaşmasına olanak tanır. Bu özellik genç oyuncular arasında popülerlik sağladı. Türkiye’de de birçok genç, Roblox’u severek oynuyor. Bu yüzden, oyun tekrar açıldığında büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Roblox’un ne zaman açılabileceği ve Türkiye’deki durumuyla ilgili temel soruları cevapladık. Merak ettiklerinizi yorumlar bölümünden bizlere sorabilirsiniz. Daha fazla bilgi için purtukal.com sitesini inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.