Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 27°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 28°C

SASAM’dan Ziyaret

Sahipkıran Stratejik Araştırma Merkezi (SASAM) Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü tarafından Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü makamında ziyaret edildi.

SASAM’dan Ziyaret
29 Mayıs 2024 21:30

Sahipkıran Stratejik Araştırma Merkezi (SASAM) Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü tarafından Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü makamında ziyaret edildi. Ziyarette SASAM Karadeniz Bölge Koordinatörü Murat Öztürk ve Basın Yayın ve Medya sorumlusu Muradiye Ergin Samsun Aile ve Sosyal Politikalar il müdür yardımcısı Necmettin AYGÜN
bulundular.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüne kısa süre önce atanan Kemal GÜMRÜKÇÜ beye hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Sahipkıran Stratejik Araştırma Merkezi olarak hangi çalışmalar yaptığımız konusunda bilgiler verildi. Karadeniz bölgesinde Samsun da yapılacak olan ” Türk Aile Yapısını Güçlendirme ” Çalıştayı ve yapılması planlanan diğer konularla ilgili bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal GÜMRÜKÇÜ “Stk’ların çalışmalarını çok önemsiyoruz. Bakanlığımız tarafindan da bu konuyla ilgili çok önemli hazırlıkların yapıldığını, stk işbirliğinin toplumun her kesimine ulaşmada önemli olduğunu belirtmek lazım” dedi. Müdür Kemal GÜMRÜKÇÜ, kanunlar çerçevesinde her konuda çalışmalarımıza destek olacaklarını söyledi. Kamu yararına yapılacak çalışmalarda ihtiyaç duyulması halinde uzmanları ile birlikte çözüm odaklı işbirliği yapabileceklerini belirtti.

Özellikle Türk Aile Yapısını Güçlendirme çalışmalarını çok önemsediklerini dile getirdi. Bölge koordinatörü Murat Öztürk, Genel Merkez i Ankara’daki olan SASAM’ın saha analizleri yapıp raporlama yaptığı konuların devlette, kamuda karşılık bulduğunu ifade etti. Toplumsal sorun olan konuların çözümü için İl Müdürü Sayın Kemal GÜMRÜKÇÜ ve İl Müdür Yardımcısı Sayın Necmettin AYGÜN beye göstermiş oldukları misafirperverlikleri için teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.