Dolar 33,9738
Euro 37,6613
Altın 2.795,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 28°C
Az Bulutlu
Sinop
28°C
Az Bulutlu
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Sinop’ta 24 Yıl Sonra Toplu Sünnet Şöleni Yapılacak

Geçmişte geleneksel olarak yapılan toplu sünnet şöleni aradan geçen 24 yıl sonra yeniden yapılacak.

Sinop’ta 24 Yıl Sonra Toplu Sünnet Şöleni Yapılacak
19 Ağustos 2024 17:06

Geçmişte geleneksel olarak yapılan toplu sünnet şöleni aradan geçen 24 yıl sonra yeniden yapılacak.

Sinop Valiliği’nin ve Sinop Belediye’sinin desteği, hayırseverlerin katkısı, Kadın Emeğini Kalkındırma Kooperatifi, Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma ve Destekleme Derneği iş birliği ile yeniden hayata geçirilecek gelenek, 7 Eylül 2024 Cumartesi günü Mavi Liman Düğün/Davet Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Erkekliğe adım atan çocuklara sağlıklı bir gelecek sunmak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara da destek olmak amacıyla ücretsiz Geleneksel Sünnet Şöleni, 24 yıl aranın ardından Sinop’ta yeniden başlatılıyor.

Funda Akalın (Kadın Emeğini Kalkındırma Kooperatifi Başkanı), Yıldız Keskin (İş İnsanı ve Organizasyon Sağlayıcı) ve Esin Tümer (Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma ve Destekleme Derneği Başkanı) öncülüğünde gerçekleştirilecek şölen, Sinop’un yeniden bir araya gelişini simgeleyecek.

Sinop'ta 24 Yıl Sonra Toplu Sünnet Şöleni Yapılacak

Etkinlikte kapsamında şu ana kadar 22 çocuğun sünnetinin kesinleştiği belirtilirken, sayının hayırseverlerin desteği ile daha da artması bekleniyor.

24 yıl aradan sonra, sünnet şölenine gönüllü olarak destek veren Sedat Koka ve iş insanı gurbetçi Şirvan Ünal Sinoplu sanatçılar Cemil Kaya, Yağmur Yalçın, Niyazi Şahin Trabzon lu sanatçı Rahman Durmuş, bu özel günü renklendirecek isimler arasında yer alıyor.

Organizasyonu düzenleyenler, “Bu tarihi günü kaçırmayın ve siz de bir çocuğun hayatında iz bırakın!” diyerek, hayırsever vatandaşlara kendilerine destek çağrısında bulundu.

Etkinlikte yer almak ve bir çocuğun daha sünnet giysisini karşılayarak onların bu mutlu gününe katkıda bulunmak isteyen tüm hayırseverlerin kendilerine ulaşmasını, yahut 7 Eylül 2024 (Cumartesi) tarihinde, 19:00-22:00 saatleri arasında Mavi Liman Düğün/Davet Salonu’nda ağırlamaktan onur duyacaklarını belirten gönüllü organizasyon ekibi, “Bir Çocuk da Siz Giydirin, Mutluluğa Ortak Olun!” dedi.

Sinop'ta 24 Yıl Sonra Toplu Sünnet Şöleni Yapılacak

Haber: Nermin Aydın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.