Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 28°C
Açık
Sinop
28°C
Açık
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 28°C

Turhan Öztürk Güven Tazeledi

Sinop Kastamonu Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanlığına mevcut başkan Turhan Öztürk güven tazeleyerek tekrardan seçildi.

Turhan Öztürk Güven Tazeledi
12 Haziran 2024 08:38

Sinop Kastamonu Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanlığına mevcut başkan Turhan Öztürk güven tazeleyerek tekrardan seçildi.

10 Haziran 2024 Pazartesi günü Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Namık Ünlü’nün başkanlığında Sinop Kastamonu Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği’nin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yapılan seçimde oy birliği ile mevcut başkan Turhan Öztürk tekrardan başkanlığa seçildi.

Gerçekleştirilen toplantıda, yapılan ve devam eden projeler hakkında bilgi verildi. Başkan Turhan Öztürk yaptığı açıklamada “Sürdürülebilir bir balıkçılık için önce balığı korumamız gerekiyor. Balık olmazsa balıkçı olmaz. Besin değeri en yüksek olan bu kaynağımızın sofralarımıza taze bir şekilde ulaşması için kooperatiflerimize gereken her türlü desteği veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Bu vesileyle sizlere ve geçmiş dönem de beraber görev yaptığımız yönetim kurulu arkadaşımıza katkıları için teşekkür ederiz.” dedi.

Gerçekleştirilen Genel Kurulun ardından Sinop Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Balık İşleme ve Muhafaza Tesisi ziyaret edildi. Ziyarete Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan da katılarak yönetim kurulu üyeleri ile sohbette bulundu.

Sinop Kastamonu Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Turhan Öztürk, Vali Özarslan’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Turhan Öztürk Güven Tazeledi Turhan Öztürk Güven Tazeledi Turhan Öztürk Güven Tazeledi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.