Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 25°C
Açık
Sinop
25°C
Açık
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 20°C
Sal 22°C

Türk Kızılayı Ayancık Temsilciliğinden Açıklama

Kızılay Ayancık Şubesi, sosyal medyada yer alan eleştirilere yanıt verdi.

Türk Kızılayı Ayancık Temsilciliğinden Açıklama
24 Eylül 2024 19:35

Kızılay Ayancık Temsilciliği, sosyal medyada yer alan eleştirilere yanıt verdi. Başkan Yaşar Cahit Altıntaş, Ayancık halkına şu şekilde seslendi:

“Her türlü eleştiriye açığız. Türk bayrağımız ve Türk Kızılayı bayrağı önünde saygı ve sevgi ile eğiliyoruz. Birilerinin bayraklarımızın eski olduğunu göstererek yıpratmasını kesinlikle reddediyoruz. Görevimizi ekibimle birlikte hiçbir karşılık beklemeden gururla yerine getiriyoruz. Sinop şubemizden yaklaşık bir ay önce bayrak talebinde bulundum ve genel merkezden bayrak bekliyoruz, şu an yok ama yakında geleceğini bildirdiler.

Kıyma, kavurma ve gıda kolileri geldiğinde, ihtiyaç sahiplerine düzenli bir şekilde kayıtlar yapılarak dağıtım gerçekleştirilmektedir. Geçen hafta cumartesi ve pazar günlerinde düzenlediğimiz kampanya ile 550 ihtiyaç sahibine ulaştık ve çocuklarımızın yüzlerini güldürdük. Hiç kimse benim ve ekibimin bayraklarımızın eski olduğu gerekçesiyle eleştiremez. Kamuoyuna bu bilgileri sunar, sağlıklı günler dilerim. İyi ki varsın Türk Kızılay!”

Türk Kızılayı Ayancık Temsilciliğinden Açıklama Türk Kızılayı Ayancık Temsilciliğinden Açıklama Türk Kızılayı Ayancık Temsilciliğinden Açıklama

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.